سس قارچ خامه ای

سس قارچ خامه ای

سس قارچ خامه ای

شیر 1 لیوان
خامه 1 لیوان
قارچ 400 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
کره 2 قاشق غذاخوری
آرد سفید 2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری

سس قارچ

پیاز خرد شده و کره را درون تابه بریزید و با حرارت متوسط تفت دهید تا پیاز سبک شود.

سس قارچ

قارچ خرد شده ، نمک و فلفل سیاه را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.

سس قارچ

شیر را با آرد مخلوط کنید و به قارچ اضافه کنید ، پس از اینکه به جوش آمد با حرارت متوسط 2 دقیقه بپزید ( میتوانید مقداری جعفری خرد شده به سس اضافه کنید ).

سس قارچ

پس از 2 دقیقه حرارت را ملایم کنید و خامه را به مواد اضافه کنید ، اجازه دهید سس جا بیفتد و غلیظ شود ، سس قارچ را میتوانید با استیک ، سوخاری‌ ، برگر ، سیب زمینی ، پاستا و … سرو کنید.

+ میتوانید به جای شیر از استاک گوشت یا عصاره گوشت هم استفاده کنید ؛ میتوانید در صورت تمایل به پیاز مقداری پودر سیر هم اضافه کنید.

+ میتوانید در انتهای پخت مقداری پنیر پارمزان رنده شده یا پنیر ورقه ای به سس اضافه کنید ( در این صورت نمک کمتری اضافه کنید تا سس شور نشود ).

+ میتوانید به جای خامه از ترکیب 1 لیوان شیر + 2 قاشق غذاخوری آرد استفاده کنید ( خامه طعم سس قارچ را لذیذتر میکند ).

‫5/5 ‏‫(19 نظر)‬

2 دیدگاه در “سس قارچ خامه ای

  1. سلام بانو شف
    این دستور سس قارچ تون خدایی عالی بود تشکر تشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بالای صفحه